onsdag, september 21, 2005

VARFÖR

Varför lämnar man sin Metro och City tidning på sätet i tunnelbanan?

  • Man reserverar plats för hemresan
  • Man är bara slö
  • Man gör så hemma

eller??

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

För att vara snäll!
Då kan ju någon annan läsa tidningen!

13:11  
Anonymous Anonym said...

Själv har jag inget mot att folk lämnar kvar sin lästa tidning till mig att läsa den igen. Många hänger den ju på "handtaget" mellan stolarna också om det är den sortens tåg/tunneltågsvagn, det är på något vis en sak jag tycker om egentligen. Jag brukar oftast försöka ge bort min DN till någon annan när jag läst klart den, sitter jag på tåget ser jag med frågande blick runt bland medpassagerarna, oftast är det någon som vill ha den. Om inte slänger jag den i soporna efter jag har klivit av.

Någon gång har jag också lämnat den på sätet. Det är klart att tidningar i drivor inte är så himla roliga men jag tycker om att finna en Metro eller City när det är slut på stationen där jag väntade och jag har sådär en kvart att slå ihjäl. Då räcker dessa reklamfinansierade tidningar ganska precis.

Jag retar mig mycket mer på annat skräp, tidningar är ju ganska lätta att ta hand om, men det är värre med de som inte kan låta bli att grisa ner med sina hamburgerförpackningar och liknande som de köpt på Macdonalds eller liknande ställen. Det tycker jag rysligt illa om. Och bara lukten av den sura jävla pomfritten och det undermåligt stekta köttet tillsammans med den flottiga dressingen och ett bröd som består av mer socker än vetemjöl.

Egentligen om jag skall vara ärlig tycker jag inte om folk över huvud taget. Kan jag få ett eget tåg tack?

19:25  

Skicka en kommentar

<< Home